Venäjän kansalainen pidätettiin Phuketissa väitetyistä laittomista moottoripyöräilytunneista

Phuket, Thaimaa – Sunnuntaina 23. kesäkuuta Phuketin turistipoliisi otti Kathussa kiinni vain herra Romaniksi tunnistetun epäillyn, 29-vuotiaan Venäjän kansalaisen. Pidätys tapahtui sen jälkeen, kun hän mainosti moottoripyöräilytunteja Instagramissa ja sai myönteisiä arvosteluja ulkomaisilta asiakkailta.

Poliisi löysi herra Romanin vanhan kelluvan torin pysäköintialueelta, jossa hän piti ratsastustuntia ulkomaalaiselle naisasiakkaalle, jolla oli ajoasu moottoripyörällä. Oppitunnin hinta oli 2,000 bahtia kolmelta päivältä.

Roman kertoi poliisille, että hän opetti venäläistä naista ajamaan moottoripyörällä.

Häntä kuitenkin syytetään nyt työskentelystä ilman laillista lupaa, ja hänet on viety Kathun poliisiasemalle jatkokäsittelyä varten.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.