Phuketin suurimmat tarinat menneeltä viikolta: Phuketin rantojen vaarat ankaralla säällä, joita korostivat useat hukkumiset ja pelastukset

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain suosituimmat paikalliset tarinat Phuketissa ja lähiprovinsseissa.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 17. kesäkuuta sunnuntaihin 23. kesäkuuta 2024.

  1. Suosittu Muay Thai -leiri Kamala Beachillä Phuketissa on julkaissut kuvia italialaisen jalkapalloilijan "Mario Balotellin" treenaamisesta heidän kuntosalillaan viikon ajan.

14. kesäkuuta 2024 Facebook-sivu "Kamala Muay Thai" julkaisi kuvia 33-vuotiaasta hyökkääjästä.

2. Venäläinen mies hukkui rannalla Thalangissa.

Ulkomaalaisen miehen ja thaimaalaisen naisen ruumiit löydettiin rannalta Thalangista.

3. Neljä intiaania ja neljä venäläistä pelastettiin Phuketin rannoilla.

Neljä intialaista turistia ja neljä venäläistä turistia on pelastettu Karon Beachillä ja Patong Beachillä sen jälkeen, kun he ovat jättäneet huomiotta punaiset liput, joiden mukaan uiminen ei ole kiellettyä.

4. Phuket Parade Festival esittelee peranakanilaista kulttuuria ja kilpailee maailman parhaan paraatipalkinnosta.

Mr. Sophon Suwannarat, Phuketin kuvernööri, yhdessä asiaankuuluvien virastojen ja yli 1,600 1.2 osallistujan kanssa johti suuren paraatin Phang Nga Roadia, Thalang Roadia ja Phuket Roadia pitkin XNUMX kilometrin matkan.

5. Hengenpelastajat Phuketin rannoilla ovat varoittaneet myrkyllisistä meduusoista.

Hengenpelastajat Karon Beachillä Mueang Phuketissa ja Bangtao Beachillä Cherng Talayssa, Thalangissa ilmoittivat tänä aamuna löytäneensä monia portugalilaisia ​​sotamuusia tämän viime monsuunikauden aikana.

Siinä se tälle viikolle. Ole turvassa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.