Hengenpelastajat varoittavat myrkyllisistä meduusoista Phuketin rannoilla

Phuket -

Hengenpelastajat Phuketin rannoilla varoittivat myrkyllisistä meduusoista lauantaina (22. kesäkuuta)nd).

Hengenpelastajat Karon Beachillä Mueang Phuketissa ja Bangtao Beachillä Cherng Talayssa, Thalangissa ilmoittivat tänä aamuna löytäneensä monia portugalilaisia ​​sotamuusia tämän viime monsuunikauden aikana.

Jos uimari on pistetty, merivedellä ja etikalla, jos saatavilla, voidaan pestä sairastunut iho ja poistaa sen lonkerot. Sen jälkeen tulisi käyttää kuumaa vettä peittämään vaurioituneen alueen 20 minuutin ajan kivun lievittämiseksi.

Uimarien, jotka pelkäävät piston mahdollisuutta, tulisi välttää pääsyä veteen rannoilla, joilla tunnetaan meduusapopulaatioita, sanoivat hengenpelastajat. Myös uimareiden tulee olla tietoisia lipuista rannoilla ja kuunnella hengenpelastajien ohjeita.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.