Phuket Parade Festival esittelee peranakanilaista kulttuuria ja kilpailee maailman parhaan paraatipalkinnosta

Phuket -

22. kesäkuuta 2024 Mr. Sophon Suwannarat, Phuketin kuvernööri yhdessä asiaankuuluvien virastojen ja yli 1,600 1.2 osallistujan kanssa, johti suuren paraatin Phang Nga Roadia, Thalang Roadia ja Phuket Roadia pitkin XNUMX kilometrin matkan.

22.–23. kesäkuuta järjestettävä paraatifestivaali pyrkii esittelemään ehdokkaat Grand Pinnacle Awards – City Festival -palkintoon World International Festivals & Events Associationin (World IFEA) World Best Parade -kategoriassa. Maailman IFEA:n tulokset julkistetaan virallisesti elokuussa 2024.
Paraatin kohokohtia ovat kansainvälisten taiteilijoiden Peranakan-katuperformanssitaide ja 20 monikulttuurista paraatia 10 muusta Peranakan-kaupungista Malesian niemimaalla. Kaikki keskittyvät teemaan BUNDANT. Turistit voivat kokea Singaporen, Malesian, Indonesian ja Peranakan-yhteisöjen kulttuurisen rikkauden Phuketista ja kuudesta muusta Andamaanienmeren maakunnasta.
Tapahtuman odotetaan houkuttelevan yli 15,000 300 kansainvälistä kävijää ja tuottavan yli XNUMX miljoonaa bahtia tuloja.
Phuketin virkamiehet ovat sitoutuneet järjestämään tapahtuman kansainvälisten standardien mukaisesti, joka kattaa kaupungin logistiikan, tienhallinnan ja yhteisölliset suhteet. Tapahtumassa keskitytään myös esittelemään taide- ja kulttuuriperintöä samalla kun edistetään taloudellista kestävyyttä uuden ekojärjestelmän avulla.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.