Kratom-mehumyyjä pidätettiin tienvarrella Thalangissa

Thalang-

Kratomin myyjä pidätettiin Cherng Talayssa tienvarrella sijaitsevalta kioskilta.

Thalangin piiritoimiston viranomaiset kertoivat Phuket Expressille, että torstaina (20th) klo 7 he pidättivät herra Dusitin (vastaavat poliisit eivät ilmoittaneet hänen ikänsä tai koko nimeään). Hänet pidätettiin Baan Don – Cherng Talay Roadin (tie nro 35) puolella Cherng Talayssa.

Häneltä takavarikoitiin 95 pulloa 1,500 millilitraa Kratom Mehua ja 29 pulloa 600 millilitraa kratommehua. Hänet vietiin Cherng Talayn poliisiasemalle lisätoimia varten.

Poliisi varoittaa paikallisia myyjiä Phuketissa ja Thaimaassa, että Kratom-mehu on listattu valvotuksi yrttituotteeksi ja että mitään tällaisia ​​valvottuja yrttituotteita ei saa valmistaa tai myydä ilman Thaimaan elintarvike- ja lääkeviraston lupaa.

Kratom-mehua ei myöskään saa lisätä ainesosana tai sekoittaa muihin elintarvikkeisiin tai mehuihin myyntiä varten. Joten edes puhdasta Kratom-mehua pullossa ei voida myydä etenkään julkisilla kaduilla. Jokainen, joka rikkoo lakia, voidaan tuomita vankeuteen kuudesta kuukaudesta kahteen vuoteen tai sakkoja 5,000 20,000 bahtista XNUMX XNUMX bahtiin.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.