Traaginen liikenneonnettomuus Chumphonissa: kaksi kuolemantapausta ja useita loukkaantumisia raportoitu

KUVA: Chumphon Kankuson Songkroah Rescue Team

Chumphon, Thaimaa -

Kaksi ihmistä on menettänyt henkensä ja 29 muuta on saanut erilaisia ​​vammoja matkustajabussin, perävaunun ja kahden lava-auton törmäyksessä Chumphonin Tha Saen alueella.

Tapaus sattui yöllä 16. kesäkuuta pitkin Phet Kasem Roadia Tha Khamin osa-alueella. Pelastuslaitos lähetettiin onnettomuuspaikalle, jossa he kohtasivat osallisena olleet ajoneuvot. Ranongista Bangkokiin matkalla ollut matkustajabussi oli törmännyt puutavaraa lastatun perävaunun kanssa ennen kuin kaksi lava-autoa törmäsi siihen.

Traagisesti bussin kuljettaja ja naispuolinen miehistön jäsen julistettiin kuolleiksi tapahtumapaikalla. Törmäyksessä loukkaantui myös 24 linja-auton matkustajaa ja neljä miehistön jäsentä sekä yksi henkilö yhdestä lava-autosta. Uhrit kuljetettiin nopeasti läheisiin sairaanhoitolaitoksiin hoidettavaksi. Heidän nimiään viranomaiset eivät julkistaneet.

Perävaunun kuljettajan alustavien raporttien mukaan hän teki U-käännöksen, kun bussi törmäsi hänen ajoneuvoonsa ja laukaisi myöhemmät törmäykset lava-autoihin.

Viranomaiset selvittävät parhaillaan tämän traagisen onnettomuuden tarkkaa syytä ja pyrkivät tukemaan uhreja.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.