Mies pidätettiin Rassadassa myymässä laittomia savukkeita

Rassada -

Thaimaalainen mies pidätettiin Rassadassa, kun hänet löydettiin myymästä laittomia savukkeita.

Phuketin provinssin hallintoviraston viranomaiset kertoivat Phuket Expressille, että he tarkastivat viime viikonloppuna liikkeen vuokrahuoneessa Rassada Nusorn Roadilla Baan Kukussa, Phuket Cityssä Phuketin provinssin tuomioistuimen antamalla etsintäluvalla.

He pidättivät thaimaalaisen miehen. Häneltä takavarikoitiin 25 sähkösavuketta ja 4,958 XNUMX kpl verottomia savukkeita. Phuket Express huomautti, että poliisit eivät paljastaneet thaimaalaisen miehen henkilötietoja.

Hänet vietiin Phuketin kaupungin poliisiasemalle syytteeseen sähkösavukkeiden ja nestemäisten höyrystystuotteiden myyntikiellon rikkomisesta, ilman laillista lupaa työskentelystä sekä verottomien savukkeiden myymisestä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.