Thaimaan lentoasemien osasto etsii uusia lentoyhtiökumppanuuksia onnistuneessa IATA-kolikkopelikonferenssissa

Kansallinen -

15. kesäkuuta 2024 Airport Business Promotion Divisionin johtaja Narong Arunphakmongkol ja asiaankuuluvat virastot osallistuivat 154. IATA Slot Conference -konferenssiin Bogotassa, Kolumbiassa, hallitakseen talvilentoaikataulua kaudelle 2024/2025.

IATA Slot Conference tarjosi kansainvälisille lentoyhtiöille ja lentoasemille alustan tulevan talvikauden lentoaikataulujen yhteensovittamiseen. Thaimaan lentoasemien edustajat liittyivät yhdeksään kansainväliseen lentoyhtiöön jakaakseen lentoaikataulut Krabin kansainväliselle lentoasemalle, mikä varmistaa yhdenmukaisuuden verkon ja kiertosuunnitelmien kanssa Narongin mukaan.

Lisäksi Thaimaan viranomaiset esittelivät vuonna 2024 alkavan Krabin kansainvälisen lentokentän kehityssuunnitelman, jonka tavoitteena on tukea lentokapasiteetin lisäämistä ja parantaa matkustajien ja lentoyhtiöiden yleistä tehokkuutta. 

Tietoja Surat Thanista ja muista lentoasemaministeriön alaisista kansainvälisistä lentokentistä jaettiin myös mahdollisia lentosuunnitelmia varten.

Narong huomautti, että konferenssi oli erittäin onnistunut, ja sen ansiosta Thaimaan lentoasemien virkailijat vaihtoivat arvokasta tietoa kansainvälisten lentoyhtiöiden kanssa ja kutsuivat niitä, jotka ovat kiinnostuneita toimimaan Thaimaan lentoasemien alaisuudessa.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.