Venäläinen mies hukkui Phuket Beachillä

Phuket -

Venäläinen mies hukkui rannalla Thalangissa.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen tapauksesta Surin Beachillä Cherng Talayssa sunnuntaina (16. kesäkuuta). He saapuivat rannalle löytääkseen ulkomaalaisen miehen, jonka hengenpelastajat nostivat merestä. Hänet kiidätettiin Thalangin sairaalaan.

Thalangin poliisi kertoi Phuket Expressille, että ulkomaalainen mies tunnistettiin myöhemmin vain herra ALEKSEIksi, 64, Venäjän kansalainen. Lääkäri vahvisti myöhemmin, että venäläinen mies kuoli valitettavasti hukkumiseen.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.