Ulkomaalaisen ja thaimaalaisen miehen ruumiit löydetty Mai Khao Beachiltä

KUVA: Wanlop Boonjun/Maikhao Rescue Team

Phuket -

Ulkomaalaisen miehen ja thaimaalaisen naisen ruumiit löydettiin Thalangin rannalta maanantaina (17th).

Sakoon poliisille ilmoitettiin kahdesta ruumiista, jotka löydettiin Mai Khao Beachiltä aamulla kello 7. Pelastustyöntekijät saapuivat rannalle ja löysivät rannalta kaksi thaimaalaisen naisen ja ulkomaalaisen miehen ruumiita.

Bikinit pukeutunut naisen ruumis tunnistettiin myöhemmin vain 49-vuotiaaksi thaimaalaiseksi naiseksi Surinista. Mies, jolla oli uimashortsit, tunnistettiin myöhemmin vain 45-vuotiaaksi Amerikan kansalaiseksi. minä

On raportoitu, että siellä oli punaisia ​​lippuja, jotka varoittivat, että rannalla ei saa uida, mutta kaksi vainajaa olivat ilmeisesti jättäneet liput huomiotta.

Edellisenä päivänä myös venäläinen mies hukkui traagisesti Phuketissa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.