Kilpikonna munii rannalla Samuin saarella

Surat Thani -

Merikilpikonnaäiti muni munia rannalla Samuin saarella Surat Thanissa.

Meri- ja rannikkoresurssien ministeriö (DMCR) kertoi Phuket Expressille, että torstaina (13. kesäkuuta)th) heille ilmoitettiin, että jälkeläinen merikilpikonnaemästä löydettiin Thong Nhan Beachiltä Maretin osa-alueella Samuin alueella.

He saapuivat rannalle ja rannalla oleva CCTV-kamera osoitti Hawksbill-merikilpikonnan munivan puolenyön jälkeen. Pesä löydettiin 19 metrin päästä rannasta. Pesän sisällä oli paljastamaton määrä merikilpikonnanmunia.

Merivesi tai huono sää ei vaikuttanut alueelle, eikä munia poistettu eikä laskettu. Pesää suojellaan ja valvotaan, kunnes munat kuoriutuvat. Viranomaisten mukaan merikilpikonnien poikasten pitäisi kuoriutua noin 60 päivässä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.