Kalastusverkkoon juuttunut merikilpikonna pelastettu Patongin rannalla

Patong -

Kalastusverkkoihin juuttunut merikilpikonna pelastettiin rannalla Patongissa torstaina (13. kesäkuuta)th).

Patongin hengenpelastajien päällikkö Somprasong Sangchart kertoi Phuket Expressille, että aamulla he löysivät merikilpikonnan, joka oli juuttunut kalaverkkoon Kalim Beachiltä. He auttoivat poistamaan kalastusverkon merikilpikonnasta.

Sitten he soittivat meri- ja rannikkoresurssien osastolle (DMCR). Kilpikonnasta löydettiin joitakin haavoja. Se vietiin Marine and Coastal Resources Centeriin (Ylä-Andamaanienmeri) sairaanhoitoa varten.

Samanlainen tarina:

Kalastusverkkoihin juuttunut merikilpikonna pelastettiin rannalla Thalangissa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.