Viisi ulkomaalaista turistia loukkaantui kuorma-auton törmättyä tila-autoon Krabissa

KUVA: Nuea Klong Rescue Team

Krabi -

Viisi ulkomaalaista turistia ja kuljettaja loukkaantuivat kuorma-auton ja tila-auton törmäyksessä Koh Lantan alueella.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta kello 9 perjantaina (11th) Klong Yangin osa-alueella. He saapuivat paikalle ja havaitsivat, että jääauto oli törmännyt henkilöautoon.

Viisi pakettiautossa ollutta ulkomaalaista turistia, vaikka ensiapuhenkilöt eivät tunnistaneet heitä nimellään tai kansallisuudellaan, loukkaantui onnettomuudessa ja vietiin läheiseen sairaalaan. Tila-auton kuljettajan kerrottiin myös loukkaantuneen.

Onnettomuuteen osallistuneiden lausuntoja ei ollut heti saatavilla, mutta Koh Lantan poliisi tutki onnettomuutta ja selvitti mahdollista vikaa lehdistöaikaan mennessä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.