Kaksi moottoripyöräilijää pyysi anteeksi Karonissa Viral Road Rage Fightin jälkeen

Karon –

Kaksi moottoripyöräilijää kutsuttiin paikalliselle poliisiasemalle Karonissa tapahtuneen tienraivon tapauksen jälkeen.

Netissä oli levinnyt videoleike kahdesta moottoripyöräilijästä, jotka pysäytettiin Karon Circlellä Karon Beach Roadilla aiemmin tällä viikolla. Kaksi miestä aloittivat fyysisen riidan, jossa monet ulkomaalaiset turistit katselivat heitä ennen kuin laupias samarialaiset pysäyttivät heidät.

Karonin poliisipäällikkö Khundet Na Nongkhai kertoi Phuket Expressille tapahtuneesta keskiviikkona (12. kesäkuuta)th).

Kaksi miestä kutsuttiin Karonin poliisiasemalle videon leviämisen jälkeen. Molemmat myönsivät poliisille, että tappelu alkoi tieraivoriidan jälkeen ja he sopivat pyytävänsä toisiltaan anteeksi.

Poliisi ei ryhtynyt oikeustoimiin heidän kanssaan eikä julkaissut heidän nimeään tai ikänsä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.