Merikilpikonna jumissa roskiin pelastettu Phuket Beachillä

Phuket -

Kalastusverkkoihin juuttunut merikilpikonna pelastettiin rannalla Thalangissa.

Meri- ja rannikkoresurssien ministeriö (DMCR) kertoi Phuket Expressille, että tiistaina (10. kesäkuuta)th) heille ilmoitettiin, että vielä elossa oleva merikilpikonna löydettiin Bang Taon rannalta Cherng Talaysta.

He saapuivat rannalle löytääkseen nuoren Hawksbill-merikilpikonnan. Kilpikonna oli juuttunut rikkinäisiin kalaverkkoihin. Kilpikonna poistettiin verkosta. Kilpikonna oli 25 senttimetriä leveä, 27 senttimetriä pitkä ja painoi kaksi kiloa.

Kilpikonna oli heikko, laiha ja kuivunut, ja sen oikealla etu- ja takaräpylissä oli syviä haavoja. Kilpikonna vietiin Sireetarn Marine Endangered Animals Rescue Centeriin lisähoitoa varten.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.