Mies pidätettiin Thalangissa 141 metamfetamiinipillerillä

Thalang –

Mies pidätettiin Sri Sunthornissa 141 metamfetamiinipillerillä ja 6.1 grammalla metamfetamiinia.

Thalangin poliisi kertoi Phuket Expressille, että he pidättivät aiemmin tällä viikolla Mr. Weeran eli Bang Oopin, 47, 24 tunnin Phuketin paikallisen ruokakaupan edessä Baan Bang Jossa.

Häneltä takavarikoitiin 141 metamfetamiinipilleriä ja 6.1 grammaa metamfetamiinia. Hänet vietiin Thalangin poliisiasemalle syytteeseen luokan 1 huumeiden laittomasta hallussapidosta myyntitarkoituksessa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.