Viisi uhkapeluria pidätettiin Patongissa

Patong -

Viisi pelaajaa pidätettiin paikallisessa uhkapeliluolassa Patongissa.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että he tekivät aiemmin tällä viikolla ratsian paikalliseen uhkapelipesään Sirirat Roadin talossa. Viisi pelaajaa pidätettiin. Heiltä takavarikoitiin joukko pelikortteja ja vähän käteistä.

Pidätys tapahtui sen jälkeen, kun huolestunut kansalainen ilmoitti poliisille piilotetusta paikallisesta uhkapeliluokasta. Tuntemattomat epäillyt vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen osallistumisesta laittomaan rahapeliin.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.