PÄIVITYS: Kadonnut amerikkalainen löydettiin kuolleena Phuketinmerellä

Phuket -

- Amerikkalainen mies, joka katosi mentyään mereen uimaan perheensä kanssa Rawain rannalla sunnuntaina, löydettiin kuolleena maanantaina (10. kesäkuuta).

Edellinen tarinamme:

Thaimaalainen vaimo ja lapsi on pelastettu, kun amerikkalainen isä, 49, oli vielä kateissa.

Nyt päivitykseen:

Rawain pelastustyöntekijät saivat eilen illalla kello 11 ilmoituksen, että ruumis löydettiin rannalta lähellä hotellia Nai Harnissa. He saapuivat paikalle Chalongin poliisin ja kadonneen amerikkalaisen miehen perheen kanssa. Hänen vaimonsa vahvisti myöhemmin surullisesti, että löydetty ruumis oli hänen edesmennyt miehensä.

Yksityisyyttä pyytänyt perhe ei antanut muita lausuntoja tämän surun aikana.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.