Tieraivo-onnettomuus, johon osallistui lava-auton kuljettaja, joka oli täynnä metaa, johti pidätykseen Phuketissa

Phuket -

Pakettiauton kuljettaja, jonka metamfetamiinitesti oli myöhemmin positiivinen, pidätettiin sen jälkeen, kun hän uhkasi perävaununkuljettajaa aseella Wichitissä tapahtuneen raivokohtauksen aikana.

Wichitin poliisi ilmoitti Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin tapauksesta poliisin vihjelinjan 191 kautta maanantaina 10. kesäkuuta klo 2 Khwang Roadilla. Perävaunun kuljettajan tuntematon vaimo, joka oli matkustaja, kertoi poliisille, että he ajoivat Chao Fa West Roadilla Dowroongin risteykseen.

Valkoinen lava-auto, 'Toyota Revo Cap' ilman rekisterikilpeä, tönäisi perävaunun kanssa ennen kuin pysähtyi sen eteen. Paketinkuljettaja väitti uhkaaneen perävaununkuljettajaa aseella ja vaatinut tätä poistumaan autosta. Perävaunun kuljettaja kieltäytyi ja ajoi pois.

Wichitin poliisi jäljitti lava-auton välittömästi. Kuljettaja pidätettiin muuntamattomalla aseella kello 8 samana päivänä. Hän antoi positiivisen metamfetamiinin testin.

Phuket Express huomautti, että Wichitin poliisi ei paljastanut henkilökohtaisia ​​tietoja lava-auton kuljettajasta tai hänen pidätyspaikastaan.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.