Laiton taksinkuljettaja pidätettiin Phuketissa sen jälkeen, kun sosiaalinen media kyseenalaisti hänen kansallisuutensa

Phuket -

Laiton thaimaalainen taksinkuljettaja pidätettiin Phuketissa sen jälkeen, kun verkossa huolissaan olleet kansalaiset uskoivat hänen olevan intialainen. Hän oli todellakin Thaimaan kansalainen, mutta hänellä ei kuitenkaan ollut asianmukaisia ​​asiakirjoja ollakseen laillinen taksinkuljettaja, poliisi sanoi.

Phuket Land Transport Officer (PLTO) johtaja Atcha Buajan kertoi Phuket Expressille, että maanantaina (10. kesäkuuta)th) PLTO:n ja Phuketin turistipoliisin viranomaiset tutkivat asiaa sen jälkeen, kun heidän tietoonsa tuli sosiaalisen median ongelma.

Tuntematon henkilö, joka jakoi tarinan verkossa, mainitsi, että "intialainen taksinkuljettaja palveli matkustajia mobiilitaksisovelluksen kautta". Tämä mies nähtiin monta kertaa monilla alueilla Phuketissa. Tämä aiheutti merkittävää keskustelua verkossa, koska tämä on varattu ammatti vain thaimaalaisille ja ulkomaalaisille ei ole työlupia tähän työhön.

Viranomaiset kuitenkin havaitsivat, että ratsastaja, jonka henkilökortti on tunnistettu Harim Preedasirikuniksi, on todellakin Thaimaan kansalainen. Mr. Harim kuitenkin käytti henkilökohtaista moottoripyöräänsä taksina laittomasti riippumatta siitä, oliko hän thaimaalainen, poliisi kertoo. Hänellä ei ollut taksinkuljettajan ajokorttia tai asiakirjoja.

Phuket Express huomauttaa, että Thaimaassa on pieni mutta vaikutusvaltainen intialainen/thaimaalainen yhteisö, jolla on intialaista perintöä, mutta jotka ovat Thaimaan kansalaisia, erityisesti osissa Pattayasta ja Bangkokia.

Häntä syytetään henkilökohtaisen moottoripyörän käyttämisestä laittomana taksina (musta kilpi). Harim sai 2,000 90 bahtin sakon ja hänen henkilökohtainen ajokorttinsa on jäädytetty XNUMX päiväksi.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.