Amerikkalainen mies kadonnut käytyään uimassa Phuket Beachillä

Phuket -

Amerikkalainen mies on kadonnut, kun hän meni uimaan meressä perheen kanssa rannalla Rawaissa sunnuntaina (9. kesäkuuta)th).

Rawain pormestari Aroon Solos kertoi Phuket Expressille. Nai Harn Beachin hengenpelastajat saivat tiedon, että kolme perheenjäsentä kamppaili meressä sen jälkeen, kun aallot pyyhkäisivät heidät pois.

Thaimaalainen vaimo ja lapsi on pelastettu, kun amerikkalainen isä, 49, oli vielä kateissa. Pelastussukeltajat etsivät häntä, mutta epäonnistuivat voimakkaan tuulen ja aaltojen vuoksi. Etsinnät jatkuivat maanantaina (10th), mutta valitettavasti sen uskotaan nyt olevan toipuminen verrattuna pelastusoperaatioon.

Phuketin viranomaiset eivät paljastaneet miehen ja hänen perheensä nimeä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.