Kiinalainen maratonjuoksija loukkaantui törmäyksessä moottoripyörän kanssa Laguna Phuket -maratonin aikana

Thalang -

Thalangin poliisit vastasivat 5. kesäkuuta 30 klo 9 onnettomuusilmoitukseen, joka koski moottoripyörää ja kiinalaista maratonjuoksua Laguna Phuket Marathon 2024 -tapahtuman aikana Na Muangin risteyksessä Thalangissa, Phuketissa.

Saapuessaan paikalle poliisi löysi tieltä kaatuneen mustavalkoisen moottoripyörän muiden maratonjuoksijoiden jatkaessa kilpailua. Moottoripyöräilijä, joka on julkisesti tunnistettu vain rouva Waranyaksi, oli tiettävästi matkalla Phuketin kansainväliselle lentokentälle, kun hän törmäsi vahingossa kiinalaisen maratonjuoksijan kanssa, joka julkisesti tunnistettiin vain herra Yangiksi.
Törmäyksen seurauksena herra Yang loukkaantui päähän, kun taas Waranya loukkaantui käsivarteen ja kasvoihin. Thalangin pelastusviranomaiset saapuivat nopeasti paikalle ja antoivat ensiapua.
Thalangin poliisi suoritti onnettomuuden alustavan tutkinnan ennen kuin saattoi Waranyan poliisiasemalle jatkokäsittelyä varten.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.