Phuketissa pidätettiin 45,000 ihmistä 1 XNUMX meth-pillerillä ja XNUMX kg:n kristallimethaa kanssa

Phuket -

Yhteensä 36 epäiltyä pidätettiin viikon sisällä Phuketissa 45,000 XNUMX metamfetamiinipillerillä ja kilogrammalla metamfetamiinia.

Phuketin maakunnan apulaiskomentaja eversti Kittiphong Klaikaew kertoi lehdistölle, että viime viikolla he pidättivät ensimmäisen kerran Krit 'Pan' Saelimin, 26, Sathaphon 'Boy' Srinuanin, 30, ja heiltä takavarikoidun somphon 'Joy' Detdonbomin, 42. oli 45,778 1,024.73 metamfetamiinipilleriä ja 1 XNUMX grammaa kiteistä metamfetamiinia. Heitä syytetään luokan XNUMX huumeiden laittomasta hallussapidosta myyntitarkoituksessa.

Poliisi jatkoi tutkintaa, joka johti yhteensä 36 epäillyn pidätykseen useissa verkostoissa vain viikossa, pääasiassa Patongin ja Thalangin alueella.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.