Nainen pidätettiin 475 metamfetamiinipillerillä Patongissa

Patong-

Nainen pidätettiin 475 metamfetamiinipillerillä Patongissa.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että he pidättivät tällä viikolla naisen, joka tunnistettiin vain neiti Somphoniksi vuokrahuoneessa Patongissa. Häneltä takavarikoitiin 475 metamfetamiinipilleriä ja 2.3 grammaa metamfetamiinia.

Pidätys tapahtui sen jälkeen, kun Patongin poliisi sai vihjeen, että neiti Somphon myi alueella laittomia huumeita. Poliisi suoritti pistoleikkauksen ennen naisen pidättämistä. Hänet vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen luokan 1 huumeiden laittomasta hallussapidosta myyntitarkoituksessa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.