Venäläinen mies pidätettiin Phuketissa epäillyn rahanpesun takia

Phuket -

Venäläinen mies pidätettiin Phuketin kansainvälisellä lentokentällä epäiltynä rahanpesusta.

Maahanmuuttoviranomaiset kertoivat Phuket Expressille, että perjantaina (7th) he ja Kathun poliisi pidättivät 31-vuotiaan venäläisen miehen lentokentän kansainvälisen tuloterminaalissa. Hän on etsintäkuulutettu Phuketin provinssin tuomioistuimen antaman pidätysmääräyksen vuoksi. Häntä syytetään rahanpesusta ja hänet tuotiin Phuketin provinssin oikeuteen.

Venäläinen mies ei ole lehdistöhetkellä antanut lausuntoja. Phuket Immigration ei julkistanut venäläismiehestä enempää henkilökohtaisia ​​tietoja.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.