Kaksi myanmarilaista miestä pidätettiin työskentelemässä salongissa Pha Nganin saarella

Surat Thani -

Kaksi myanmarilaista miestä pidätettiin sen jälkeen, kun heidät löydettiin laittomasti työskentelevän salongissa Pha Nganin saarella Surat Thanissa.

Koh Pha Nganin poliisi kertoi Phuket Expressille, että he tarkastivat aiemmin tällä viikolla luksussalonkiin lähellä toria Koh Pha Nganin osapiirissä huolestuneiden kansalaisten valituksen seurauksena ulkomaalaisista, jotka tekevät töitä, jotka on tarkoitettu vain Thaimaan kansalaisille. Poliisi pidätti kaksi myanmarilaista miestä, jotka tunnistettiin vain Zuiksi, 31, ja Nayiksi, 28.

Poliisi pidätti myös thaimaalaisen naisen, joka tunnistettiin vain rouva Gingdowiksi, 52, ja joka esitti olevansa salongin omistaja. Hän myönsi poliisille vuokranneensa paikan ja toimineensa salonkina neljä kuukautta. Hän myönsi myös palkkaaneensa molemmat myanmarilaiset miehet salongiin, vaikka hän tiesi, että ammatti oli tarkoitettu vain thaimaalaisille.

Kolme epäiltyä vietiin Koh Pha Nganin poliisiasemalle.

Mr. Zu ja hra Nay syytetään työskentelystä ilman laillista lupaa. Phuket Express huomauttaa, että parturit ja salongityöntekijät ovat thaimaalaista suojeltua ammattia, eivätkä ulkomaalaiset voi työskennellä tällä alalla tai saada siihen työlupia.

Rouva Gingdowia syytetään työnantajana, joka palkkasi ulkomaalaisia, joilla ei ole laillisia työlupia.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.