Thaimaan pääministeri julkisti valtakunnallisen kampanjan, jonka tarkoituksena on tehdä jokaisesta kaupungista pakollinen matkakohde

LEHDISTÖTIEDOTE:

Pääministeri Srettha Thavisin on julkistanut valtakunnallisen kampanjan, jonka tavoitteena on tehdä jokaisesta kaupungista "must-Visit" -kohde. "IGNITE TOURISM THAILAND" -politiikan avulla strategia on suunniteltu muuttamaan Thaimaa johtavaksi maailmanlaajuiseksi matkailukeskukseksi, jolla on parannettu infrastruktuuri, kuljetus ja logistiikka.

Sen varmistamiseksi, että matkailun hyödyt jakautuvat tasaisesti eri puolille kansakuntaa, hallitus on ottanut käyttöön suunnitelmia yhdistää suuret kaupungit lähikaupunkeihin yhdistäviä matkailureittejä.

Näiden joukossa ovat Lanna Culture Route, joka yhdistää Chiang Main Lamphuniin ja Lampangiin; Unescon kulttuuriperintöpolku, joka yhdistää historialliset kohteet, kuten Sukhothain Kamphaeng Phetiin; NAGA Legacy Route koillisprovinssien läpi; Paratiisisaarten reitti eteläisillä Andamaanien saarilla; ja The Wonder of Deep South -reitti, joka esittelee Thaimaan eteläisimpien maakuntien ainutlaatuista kulttuuria.

Nämä aloitteet sisältyvät "5 Must Do in Thailand" -konseptiin, joka rohkaisee matkailijoita kokemaan thaimaalaista kulttuuria paikallisen keittiön, kulttuurikohteiden, piilotettujen nähtävyyksien, paikallisten käsitöiden ja erilaisten urheiluaktiviteettien kautta.

Vieraillessaan Chiang Main provinssissa tänään (8. kesäkuuta) pääministeri Srettha Thavisin ilmaisi luottamuksensa strategian kykyyn lisätä tehokkaasti turistimääriä vetoamalla kunkin kaupungin rooliin porttina ainutlaatuisiin kulttuurisiin, historiallisiin ja luonnonnähtävyyksiin.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.