Kiinalainen jalankulkija kuoli moottoripyöräonnettomuuden jälkeen Rawaissa

Rawai -

58-vuotias kiinalainen jalankulkija kuoli törmättyään moottoripyörään Rawaissa perjantai-iltana (7. kesäkuuta)th).

Chalongin poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta klo 7 Wiset Roadilla Rawain huoltoasemaa vastapäätä. Hätäkeskus ja Phuket Express saapuivat paikalle. Vaurioitunut moottoripyörä löydettiin tieltä. Ratsastaja, joka tunnistettiin vain Mr. Detnarongiksi, 30, ja hänen matkustajansa rouva Natthakarn, 30, olivat saaneet useita vammoja. Heidät vietiin läheiseen sairaalaan.

Jalankulkija, 58-vuotias Kiinan kansalainen, sai vakavia vammoja, ja hänet todettiin kuolleeksi saapuessaan sairaalaan (Phuket Express ei pidä hänen nimeään). Silminnäkijät kertoivat poliisille, että kiinalainen turisti oli ylittämässä tietä, kun moottoripyöräilijä osui häneen. Chalongin poliisi jatkaa tutkintaa jatkaakseen oikeustoimia.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.