Ulkomaalaiset pelastavat merikilpikonnia kalastusverkosta Thalangissa

Thalang –

Ulkomaalaiset pelastivat kaksi merikilpikonnaa jäätyään kalaverkkoon Mai Khaon rannalla.

Department of Marine and Coastal Resources (DMCR) kertoi Phuket Expressille, että he saivat ilmoituksen Mr. Winai Trakankitilta torstaina (6. kesäkuuta)th) jumissa olevasta kilpikonnasta.

Ulkomaalaiset olivat löytäneet kaksi merikilpikonnaa jumissa kalaverkkoihin Maikhaon rannalta. He auttoivat poistamaan kalaverkkoa Hawksbill-merikilpikonnista, kun merenkulkuviranomaiset saapuivat.

Toinen kilpikonnasta oli terve eikä sillä ollut haavoja, kun taas toinen kilpikonna vaikutti heikolta. Heikompi kilpikonna on nuori Hawksbill-merikilpikonna, joka on 31.5 senttimetriä leveä, 35 senttimetriä pitkä ja painaa 3.2 kiloa. Heikko kilpikonna vietiin Sireetarn Marine Endangered Animals Rescue Centeriin.

Kilpikonnan auttamiseen osallistuneet ulkomaalaiset kieltäytyivät paljastamasta henkilöllisyyttä ja kertoivat, että heidän toimintansa koski kilpikonnia ja villieläinten auttamista, eivät itseään tai luottojen saamista verkossa tai tiedotusvälineissä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.