Kansallinen vesivirasto on antanut monsuunista johtuvan tulvavaroituksen

LEHDISTÖTIEDOTE:

Office of the National Water Resources ilmoitti, että lounaismonsuuni kattaa Andamaanienmeren, Thaimaan ja Thaimaanlahden, mikä johtaa raskaaseen ja erittäin runsaisiin sateisiin joillakin alueilla, erityisesti pohjoisilla, ylemmillä koillis- ja keskialueilla.

Tulvavaroitukset on annettu 4.-11 seuraaville alueille:

Pohjoinen alue: Mae Hong Son, Chiang Mai, Chiang Rai, Lampang, Phayao, Nan, Tak, Phitsanulok ja Phetchabun.

Yläkoillisalue: Loei, Nong Khai, Bueng Kan, Udon Thani, Chaiyaphum ja Khon Kaen.

Keskialue: Kanchanaburi, Ratchaburi, Phetchaburi, Prachinburi, Chonburi, Rayong, Chanthaburi ja Trat.

Katastrofien ehkäisy- ja lieventämisministeriö on koordinoinut näiden 23 maakunnan kanssa varautuakseen mahdollisiin rankkasateisiin, jotka voivat johtaa äkillisiin tulviin, metsän valumiin ja seisoviin vesiin. Viranomaisia ​​kehotetaan seuraamaan ja tarkkailemaan säähän liittyviä katastrofeja 24/7, erityisesti seuraamalla tarkasti kunkin alueen sademäärää ja tarkkailemalla korkean riskin vyöhykkeitä runsaiden tai kertyneiden sateiden varalta, jotka voivat aiheuttaa tulvia.

Jos rankkasateet aiheuttavat vaaran, maakuntien kuvernöörien tulee määrätä vastuullisia viranomaisia ​​antamaan varoituksia ja rajoittamaan pääsyä kärsiville alueille. Lisäksi virkamiehiä on määrä sijoittaa näille riskialueille ympäri vuorokauden.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.