Työnhakija pidätettiin iPadin ja matkapuhelimen varkaudesta Patong-ravintolassa

Patong-

Nopeasti reagoidakseen varkaustapaukseen Patongin poliisi otti kiinni epäillyn, joka varasti iPad-tabletin ja matkapuhelimen japanilaisesta ravintolasta. Pracha Nukroah Roadilla sijaitsevasta laitoksesta tuli rikospaikka.

Yllättävin osa tarinaa on kuitenkin se, kuinka epäilty saatiin kiinni.

Varhain maanantaiaamuna 3 tunnistamaton ravintolanomistaja ilmoitti varastetuista elektroniikkalaitteista viranomaisille. Varas oli murtautunut laitokseen ja takavarikoi iPadin ja matkapuhelimen ennen kuin poistui hätäisesti.

Ahkeraan poliisin työhön kuului CCTV-materiaalin tarkastelu, joka lopulta johti epäillyn tunnistamiseen. Tiistaina poliisit havaitsivat, että sama henkilö oli palannut ravintolaan -tällä kertaa hakemaan töitä!!!

Tämän huonosti suunnitellun vierailun aikana poliisi otti pääepäillyn herra Arronin (22), sukunimeä ei julkistettu.

Mr. Arron tunnusti panttinsa varastetun matkapuhelimen hintaan 1,500 bahtia. Mitä tulee iPadiin, hän heitti sen läheiseen metsään Patong Kathu Roadin varrella Kathussa. Poliisi on nostanut hänet syytteeseen yövarkaudesta, ja lisätutkinta on kesken.

Oli epäselvää, miksi herra Arron päätti yrittää hakea työtä samaan ravintolaan, josta hän varasti, eikä hän vastannut lehdistön kysymyksiin, miksi hänen mielestään tämä olisi hyvä idea.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.