Patongin nainen loukkaantui, kun mustasukkainen poikaystävä ampui hänet, hän väittää, että se oli onnettomuus

Patong-

Nainen, joka tunnetaan vain Ms. Lekiksi (alias), sai ampumahaavan käsivarteensa kiistelyssä poikaystävänsä herra Niwatin (40) kanssa hedelmäkaupassa Sirirat Roadilla Patongissa. Tapaus sattui sen jälkeen, kun herra Niwat sai selville, että neiti Lekin väitettiin olevan osallisena salaisessa suhteessa hedelmäyhtiön myanmarilaisen työntekijän kanssa.hypätä.

Mr. Niwat myönsi vahingoittaneensa Ms Lekia käsiaseella. Kaksi laukausta ammuttiin kattoon heidän riidan aikana, ja traagisesti yksi luodeista lensi alaspäin osuen rouva Lekiin. Tapaukseen epäilty työntekijä oli ollut paikalla, mutta pakeni paikalta ennen poliisin saapumista.

Patongin poliisi tutkii tapausta, ja ampumiseen liittyvät syytteet ovat vireillä.

Ei ollut heti selvää, oliko herra Niwatin käyttämä käsiase laillinen vai ei.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.