PÄIVITYS: Kuuluisa aiemmin paennut vanki saattoi Nonthaburin vankilaan

Nonthaburi -

Indonesiassa pidätetty näkyvä karannut vanki siirrettiin Nonthaburin keskusvankilaan.

Aiemmat tarinamme:

Poliisi jahtaa thaimaalaista vankia, joka pakeni ollessaan hoidossa Nakhon Si Thammaratin sairaalassa lokakuussa 2023.

Thaimaan vankeusrangaistuslaitos on korottanut palkkion määrää 100,000 1,000,000 bahtista XNUMX XNUMX XNUMX bahtiin jokaiselle, joka antaa tietoja, jotka johtavat merkittävän paenneen vangin pidättämiseen Etelä-Thaimaassa.

Epäilty miespuolinen mies, joka auttoi Nakhon Si Thammaratissa näkyvää vankia pakenemaan sairaalasta ja välttämään poliisia, pidätettiin, kun vanki itse oli vielä paennut.

Näyttävä Nakhon Si Thammaratissa paennut vanki on edelleen elossa thaimaalaisen poliisin kanssa Trangin vuorijonolla käydyn pitkän asetaistelun jälkeen.

Kuuluisa Nakhon Si Thammaratissa paennut vanki, joka pakeni uskaliaasti viime vuonna ja osallistui myöhemmin asetaisteluun poliisin kanssa ja pakeni uudelleen, pidätettiin Indonesiassa torstaina (30. toukokuuta).th).

Näyttävä paennut vanki saapui suoraan Nakhon Si Thammaratin kansainväliselle lentokentälle Indonesiasta.

Nyt päivitykseen:

Keskusrikospoliisi (CIB) kertoi asiasta keskiviikkona 5th), että aiemmin paennut vanki, Chaowalit Thongduang, joka tunnetaan myös nimellä "Pang Nanod", saapui Don Mueangin kansainväliselle lentokentälle Bangkokissa Thaimaan kuninkaallisen poliisin lentokoneella.

Hanumanin erikoisjoukkojen yksikkö saattoi hänet Bang Kwangin keskusvankilaan Nonthaburissa, ja lainvalvontaviranomaiset eivät käyttäneet riskejä Pangin kahdesta aikaisemmasta onnistuneesta pakoyrityksestä ja siitä, että hänellä on merkittävä kannattajien verkosto erityisesti Etelä-Thaimaassa.

Pang on näyttänyt yllättävän rennolta ja rauhalliselta pidätyksestään huolimatta, nähnyt jopa vitsailevan Indonesian poliisin kanssa ja hymyilevän videolla ja valokuvissa. Tämä ei ole mitenkään rentouttanut Thaimaan virkamiehiä, jotka ovat käyttäneet satoja poliiseja ja ryhmiä tuodakseen Pangin vankilaan.

Pang oli aiemmin ollut vankilassa Etelä-Thaimaassa, lähempänä kotiaan, mutta hän pysyy nyt oikeusministeriön mukaan Bang Kwangin keskusvankilan enimmäisturvallisella alueella, missä on epätodennäköisempää, että hänellä olisi samantasoinen vankilassa. Hänellä oli aiemmin ollut vaikutusvalta.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.