Koh Samui viettää Pride-kuukautta koko kesäkuun ajan

LEHDISTÖTIEDOTE:

Koh Samuin on määrä juhlia Pride-kuukautta PRIDE NATION SAMUI INTERNATIONAL FESTIVAL -festivaalilla, joka muuttaa saaren kirkkaaksi sateenkaaren väreiksi koko kesäkuun ajan. Juhlat alkavat Samuin kansainvälisellä lentokentällä tervehtien saapuvia turisteja Pride-aiheisilla esineillä. Tärkeimmät paikat, kuten matkatavaroiden nouto, lähtöselvitysalueet ja keskushallin suihkulähde, koristellaan tuomaan juhlan sävyn heti saapumisesta lähtien.

Saaren sydämeen ulottuva Central Samui Mall -ostoskeskus, Chaweng-katu ja jopa jalankulkutiet koristellaan sateenkaaren väreillä, mikä lisää juhlatunnelmaa koko saarella. Tämän koristeellisen työn tarkoituksena on luoda kutsuva ja osallistava ympäristö kaikille vierailijoille.

Juhlat huipentuvat PRU Chaweng Public Park -puistoon, Koh Samuin pääpuistoon, jossa on näkyvä PRIDE NATION SAMUI INTERNATIONAL FESTIVAL -festivaalin sisäänkirjautumispaikka suureen finaaliin.

24.-29. kesäkuuta PRIDE NATION WEEK tarjoaa hauskoja mutta merkityksellisiä aktiviteetteja, kuten Marriage Equality -tapahtumia ja teemajuhlia, joissa juhlitaan Drag-, Gay- ja Queer-yhteisöjä. Viikko sisältää myös Pride Sunset Parade ja päättyy suureen musiikkifestivaaliin, joka houkuttelee Pride-osallistujia ympäri maailmaa.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.