Brittiläinen moottoripyöräilijä kuoli kohtalokkaan moottoripyörätörmäyksen jälkeen Patongissa

Patong-

Keskiviikkoaamuna 5. kesäkuuta tapahtui traaginen onnettomuus Phang Mueang Sai Kor Roadilla Patongin poliisiaseman edessä. Brittiläinen moottoripyöräilijä menetti henkensä törmättyään toiseen moottoripyörään ja lava-autoon.

Pelastuslaitos saapui nopeasti paikalle ja löysi kaksi vaurioitunutta moottoripyörää tien poikki. Lähistöltä he löysivät törmäykseen osallistuneen pakettiauton.

Yksi thaimaalainen moottoripyöräilijä sai kohtalaisia ​​vammoja, kun taas pakettiautoa kuljettanut Myanmarin kansalainen pysyi vahingoittumattomana. Traagisesti ulkomaalainen moottoripyöräilijä, joka myöhemmin tunnistettiin Britannian kansalaiseksi, julistettiin kuolleeksi tapahtumapaikalla.

Thaimaalaisen ratsastajan ja myanmarin kuljettajan silminnäkijöiden mukaan molemmat ajoneuvot kulkivat samaan suuntaan. Brittiratsastajan väitetään yrittäneen ohittaa toisen ajoneuvon, mutta menetti traagisesti hallinnan ja kääntyi vastakkaiselle kaistalle ennen törmäystä.

Patongin poliisi ei julkistanut välittömästi kuolleiden ja muiden onnettomuuteen osallistuneiden henkilöiden nimiä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.