Phuketin merikilpikonna löydettiin kuolleena muovisen sisällä

Phuket-

Merikilpikonna löydettiin kuolleena rannalta Thalangista, Phuketista. Meri- ja rannikkoresurssien ministeriö (DMCR) sai ilmoituksen surullisesta tapauksesta hotellin henkilökunnalta Surin Beachillä Cherng Talayssa keskiviikkona 5. kesäkuuta.

Saapuessaan he löysivät urospuolisen vihreäkilpikonnan, jonka pituus oli 48.5 senttimetriä, leveys 47 senttimetriä ja paino seitsemän kiloa. Huolimatta ulkoisista haavoista kilpikonna oli alkanut hajota.

Ruumiinavaus paljasti kilpikonnan suolistosta muovia, jonka uskotaan olevan syynä sen kuolemaan. Tämä valitettava tapaus korostaa jatkuvaa meren saastumista.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.