14-vuotias moottoripyöräilijä kuoli BMW Sedan törmäsi häneen Thalangissa

Thalang –

14-vuotias ratsastaja julistettiin kuolleeksi tapahtumapaikalla, kun BMW törmäsi hänen moottoripyöräänsä Thep Krasattrin osa-alueella.

Thalangin poliisi sai ilmoituksen onnettomuudesta keskiviikkoiltana (5th) Thep Krasattri Roadin pohjoiseen suuntautuvalla kaistalla U-käännöksessä lähellä huoltoasemaa. Pelastuslaitokset ja Phuket Express saapuivat paikalle etsimään tieltä vaurioituneen moottoripyörän ja BMW-sedanin.

14-vuotias ratsastaja oli kotoisin Thalangista, ja hänet julistettiin kuolleeksi tapahtumapaikalla. Hänen nimensä salattiin ikänsä vuoksi. BMW:n kuljettaja, joka tunnistettiin vain Mr. Phontoeksi, 40, Thakua Thungista, Phang Ngasta, ilmoittautui Sakoon poliisiasemalle, joka on noin 10 kilometrin päässä tapahtumapaikalta. Mr. Phontoe oli jättänyt BMW:n onnettomuuspaikalle ja poistunut paikalta, mutta ilmestyi sitten melkein välittömästi poliisiasemalle.

Uhrin ystävä, joka tunnistettiin vain Mr. Eakkapongiksi tai Eakiksi, kertoi The Phuket Expressille, että hän ajoi lähistöllä toisella moottoripyörällä. Mr. Eakin moottoripyörä hajosi hänen yrittäessään tehdä U-käännöstä. Uhri ja herra Eak yrittivät selvittää moottoripyörän mekaanisen vian syytä onnettomuuden tapahtuessa.

Thalangin poliisi ei ole vielä tunnistanut mahdollisia syytteitä sedanin kuljettajalle. Thalangin poliisi eversti Nikorn Choothong kertoi Phuket Expressille, että herra Phontoelle tehtiin alkoholitesti, mutta hän ei ylittänyt laillista rajaa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.