PÄIVITYS: Kuuluisa aiemmin paennut thaimaalainen vanki saapuu Nakhon Si Thammaratin lentokentälle Indonesiasta

Nakhon Si Thammarat –

Näyttävä paennut vanki saapui suoraan Nakhon Si Thammaratin kansainväliselle lentokentälle Indonesiasta.

Aiemmat tarinamme:

Poliisi jahtaa thaimaalaista vankia, joka pakeni ollessaan hoidossa Nakhon Si Thammaratin sairaalassa lokakuussa 2023.

Thaimaan vankeusrangaistuslaitos on korottanut palkkion määrää 100,000 1,000,000 bahtista XNUMX XNUMX XNUMX bahtiin jokaiselle, joka antaa tietoja, jotka johtavat merkittävän paenneen vangin pidättämiseen Etelä-Thaimaassa.

Epäilty miespuolinen mies, joka auttoi Nakhon Si Thammaratissa näkyvää vankia pakenemaan sairaalasta ja välttämään poliisia, pidätettiin, kun vanki itse oli vielä paennut.

Näyttävä Nakhon Si Thammaratissa paennut vanki on edelleen elossa thaimaalaisen poliisin kanssa Trangin vuorijonolla käydyn pitkän asetaistelun jälkeen.

Kuuluisa Nakhon Si Thammaratissa paennut vanki, joka pakeni uskaliaasti viime vuonna ja osallistui myöhemmin asetaisteluun poliisin kanssa ja pakeni uudelleen, pidätettiin Indonesiassa torstaina (30. toukokuuta).th).

Nyt päivitykseen:

Tiistaina 4. kesäkuuta klo 5 Gulfstream G40 -ylellinen tilauslento, johon mahtuu 550 matkustajaa, saapui suoraan Indonesiasta Nakhon Si Thammaratin kansainväliselle lentokentälle.

Laivalla oli aiemmin paennut vanki, Chaowalit Thongduang, joka tunnetaan myös nimellä "Pang Nanod". Lentokentällä oli yli 200 upseerin joukko ja kymmenen ajoneuvoa turvaamassa hänen siirtoaan. Myöhemmin hänet saatettiin Nakhon Si Thammaratin kaupungin poliisiasemalle, joka sijaitsee noin 26 kilometrin päässä lentokentältä, jossa häntä tällä hetkellä pidätetään.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.