Thaimaa houkuttelee lisää intialaisia ​​turisteja viisumivapaan pidennyksen ansiosta

LEHDISTÖTIEDOTE:

Hallituksen tiedottaja Chai Wacharoke paljasti, että Thaimaa on houkutellut enemmän intialaisia ​​turisteja viisumivapauden ansiosta. Thaimaan hallitus hyväksyi aiemmin tilapäisen, enintään 30 päivän viisumivapauden jatkamisen Intiasta tuleville vierailijoille 11. toukokuuta 2024 ja 11. marraskuuta 2024 välisenä aikana. Tämän seurauksena Thaimaahaut ovat lisääntyneet Airbnb-majoituspaikan verkkokaupan alustalla. yli 200 % vuoden 2023 määrästä. Airbnb:n mukaan Bangkok, Phuket, Chiang Mai, Krabi ja Koh Samui ovat Thaimaan viisi haetuinta kohdetta.

Hallitus on äskettäin hyväksynyt kolme vaihetta viisumi- ja matkustushelpotustoimenpiteitä Thaimaan talouden elvyttämiseksi ja matkailun edistämiseksi. Kesäkuun lopulla voimaan tulevan lyhyen aikavälin sopimukset sisältävät seuraavat:

1) Turistien ja lyhytaikaisten liikematkailijoiden viisumivapauden pidentäminen enintään 60 päiväksi (30 päivän ajalta) passinhaltijoille 93 maasta/alueelta;

2) Niiden maiden/alueiden lukumäärän lisääminen, joiden passinhaltijat täyttävät Visa on Arrival (VOA) -vaatimukset, 19:stä 31:een;

3) Otetaan käyttöön uusi Destination Thailand Visa (DTV) pitkäaikaismatkoille, "digitaalisille nomadeille" ja tiettyjen kulttuuritoimintojen osallistujille, joiden oleskeluaika on enintään 180 päivää vierailua kohden, toistuvasti tietyn ajanjakson sisällä viideltä vuodelta.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.