Discover Phuket PRIDE 2024

LEHDISTÖTIEDOTE:

"Discover Phuket PRIDE 2024" avaa tilaa LGBTQ+-yhteisölle sekä paikalliselle että kansainväliselle.
Tapahtumassa alkaa klo 5 suuri paraati konsertilla, jossa esiintyvät Gam Wichayanee, Mum Laconics, Patcha Chunudom & Ben Chalatitand. Sitten kuuluisa thaimaalainen supertähti, jota johtivat Mick Thongraya, Aof Chanapol, DJ Bookko, Kai Varayuth, Big Thongpoom ja monet julkkikset.

 

Tapahtumat järjestetään 29. kesäkuuta; mainostaa Phuketia saarena, joka toivottaa tervetulleeksi "yksi ja kaikki" ja edistää matkailua ja paikallista talouttamme.
Nähdään Phuketin vanhassakaupungissa (Talat Yai) klo 5-XNUMX.
Suuri paraati alkaa klo 5 “Discover Phuket PRIDE 2024 @ Old Town”

– Suuri PRIDE-paraati, jossa on mukana monia paikallisia yrityksiä ja organisaatioita sekä ylisuuri sateenkaarilippu, kulkee Phuketin vanhankaupungin läpi.

– Live-konsertti tunnettujen thaimaalaisten artistien ja julkkisten esittämänä

– Kuusi sisäänkirjautumispistettä ympäri Phuket Cityä mainostamassa Ylpeyden kuukautta

– Koulutustilaisuudet oman hyvinvoinnin ja ei-toivottujen terveysongelmien ehkäisystä

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.