Merikilpikonna munii 88 munaa Phang Ngan rannalla

Phang Nga -

Vihreä merikilpikonna muni 88 munaa rannalla Similanin kansallispuiston alueella.

Mu Ko Similanin kansallispuiston työntekijä kertoi Phuket Expressille löytäneensä merikilpikonnaemon jäljet ​​rannalta kansallispuiston alueella tiistaiaamuna (4.).

Lopulta he löysivät merikilpikonnan pesän. Pesästä löytyi 88 ​​vihreää kilpikonnamunaa. Munat siirrettiin turvalliselle alueelle rannalla. Pesää suojataan myös säältä ja muilta eläimiltä. Puiston viranomaiset totesivat, että merikilpikonnien poikasten pitäisi kuoriutua noin 60 päivässä.

Asiaan liittyvä artikkeli:

Similan-saaret ja Surin-saari Kuraburin alueella Phang Ngassa on tilapäisesti suljettu turismilta.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.