Phuketin suurimmat tarinat menneeltä viikolta: Thaimaan poliisi murskaa ulkomaalaisia, jotka omistavat laittomasti yrityksiä, ja paljon muuta

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain suosituimmat paikalliset tarinat Phuketissa ja lähiprovinsseissa.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 27. toukokuuta sunnuntaihin 2. kesäkuuta 2024

  1. 15-vuotias poika puukotti setänsä kuoliaaksi Sri Sunthornissa maanantaina (27. toukokuuta)th).

Thalangin poliisi kertoi Phuket Expressille, että herra E:tä syytetään pahoinpitelyn aiheuttamasta kuolemasta, mutta koska hän on nuori, häntä syytetään todennäköisesti lievemmillä syytteillä.

2. Patongin nyrkkeilystadionilla puhkesi ottelun jälkeinen räjähdys venäläisten ja irlantilaisten kilpailijoiden välisen thai-nyrkkeilykilpailun jälkeen.

Asianomaiset henkilöt kokoontuivat myöhemmin piirin viranomaisten toimistoon ja halasivat ja pyysivät anteeksi tapahtunutta.

3. Ruotsalainen mies pidätettiin Phuketin kansainvälisellä lentokentällä 113 päivän ylittymisestä.

Maahanmuuttoviranomaiset pidättivät 41-vuotiaan ruotsalaisen miehen lentokentän kansainvälisessä terminaalissa. Lisätietoa ei annettu.

4. Kaksi kiinalaista miestä ja myanmarilainen pidätettiin, kun heidät löydettiin asentamasta kaapelitelevisiota asuntoon Phuket Townissa.

Kaikilla kolmella miehellä on turistiviisumi. He myönsivät poliisille, ettei heillä ollut laillisia työlupia.

5. "Operation Nominee Sweep" -nimisen laajan tukahdutuksen yhteydessä Central Investigation Bureau (CIB) on pidättänyt yhteensä 104 henkilöä, joista 67 on Venäjän kansalaista ja 37 thaimaalaista, heidän osallistumisestaan ​​laajaan yritysverkostoon, jossa on ulkomaisia ​​osakkeenomistajia.

Venäläisen naisen ja hänen thaimaalaisten liittolaistensa pidätys johti 231:n ehdokasoperaatioihin liittyvän epäillyn laajempaan kiinniottoon. Vaikka thaimaalaisen ehdokkaan käyttäminen tai rahan maksaminen jollekulle sopimusten allekirjoittamisesta ja lisenssien saamisesta on laajalti yleistä, Thaimaan yrityksen todellisen ulkomaalaisen omistajan naamiointi on laitonta.

Siinä se tälle viikolle. Ole turvassa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.