Päihtynyt venäläinen mies häiritsi rauhaa Phuket-hotellissa Karonin poliisi pidätti

Karon-

Karonin poliisi pysäytti Phuketin hotellissa tapahtumapaikan aiheuttaneen ja rauhaa häiritsevän päihtyneen venäläisen miehen.

Karonin poliisi sai ilmoituksen päihtyneestä ulkomaalaisesta miehestä, joka huusi hotellin parvekkeelta maanantaina (3.) kello 30.rd) tuntemattomassa hotellissa Karonissa.

Saapuessaan Phuket Express ja Karon Police löysivät venäläisen miehen, joka huusi parvekkeeltaan vuokrahuoneestaan ​​ja uhkasi hypätä alas. Poliisi saapui venäläisen tulkin kanssa viidennessä kerroksessa sijaitsevaan vuokrattuun hotellihuoneeseen. Poliisi pyysi venäläistä miestä avaamaan oven, mutta vastausta ei saatu.

Hotellin henkilökunta avasi oven lukituksen vara-avaimella ja venäläinen mies löydettiin sängyltä. Poliisi pidätti hänet helposti, koska hän vaikutti väsyneeltä ja hämmentyneeltä edellisen huutonäytönsä jälkeen. Hänet vietiin läheiselle poliisiasemalle huumetestiä varten.

Karonin poliisi ei julkistanut venäläisen miehen nimeä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.