Päihtynyt amerikkalainen mies pidätettiin varastattuaan matkapuhelimen ulkomaalaiselta naiselta Kata Beachillä

Kata -

Päihtynyt amerikkalainen mies pidätettiin, kun hän varasti matkapuhelimen ulkomaalaisnaiselta Kata Beachillä.

Sunnuntaina (2. kesäkuuta) sosiaalisessa mediassa levisi videoleike ulkomaalaisesta miehestä, joka varasti matkapuhelimen Karon Beachillä uimaan menneeltä ulkomaalaselta naiselta.nd). Karonin poliisi kertoi Phuket Expressille, että kyseinen mies on amerikkalainen turisti, joka oli voimakkaasti päihtynyt. Ulkomaalainen nainen näki ulkomaalaisen miehen varastavan hänen matkapuhelimensa, jonka hän oli laittanut rannalle ollessaan meressä lähellä rantaa.

Hän nousi välittömästi vedestä kohtaamaan varkaan, joka yritti itsepäisesti pitää kiinni hänen puhelimestaan. Phuketin hengenpelastajat ryntäsivät auttamaan häntä saamaan vieraan miehen kiinni ja palauttamaan puhelimensa ennen kuin he soittivat poliisille. Monet silminnäkijät näkivät tapahtuman ja epäilty vietiin Karonin poliisiasemalle.

Ulkomaalainen nainen ei aluksi halunnut ryhtyä oikeustoimiin miestä vastaan, koska hän sai matkapuhelimensa takaisin.

Karonin poliisi päätti kuitenkin nostaa syytteen ulkomaalaista miestä vastaan ​​julkisesta haitasta. Poliisi ei julkistanut kummankaan asianosaisten ulkomaalaisten nimiä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.