EZY Airlines aloittaa toimintansa Etelä-Thaimaassa

LEHDISTÖTIEDOTE:

Thaimaan lentoyhtiö M-Landarch, toimitusjohtaja Dhanee Dharapakin johdolla, perustaa EZY Airlinesin, joka on suunnattu varakkaille paikallisille matkustajille Thaimaan eteläisellä alueella. Vuonna 2005 perustettu M-Landarch on erikoistunut lentoohjelmistojen ja Cessna-lentokoneiden myyntiin. Viime vuonna sen liikevaihto oli 296 miljoonaa bahtia ja nettotulos 13 miljoonaa bahtia. Yhtiö pyrkii nyt turvaamaan 200 miljoonan bahtin lisää rekisteröidäkseen EZY Airlinesin uutena kokonaisuutena.

"Lentäväksi sukkulabussiksi" asetettu EZY Airlines virtaviivaistaa toimintaansa palkkaamalla aluksi vain kaksi lentäjää ja luopumalla lentoemännistä ja aterioista. Lentoyhtiö on jo hankkinut lentotoimintaluvan Thaimaan siviili-ilmailuviranomaiselta ja pyrkii saamaan lentotoimintaluvan heinäkuuhun mennessä tarvittavien auditointien jälkeen.

EZY Airlines aikoo käynnistää tilauslentoliikenteen Hat Yain lentokentältä lokakuussa ja reittilennot heinäkuuhun 2025 mennessä eri kohteisiin, kuten Phuketiin, Nakhon Si Thammaratiin, Surat Thaniin ja Betongiin Yalassa. Lippujen hintojen ennustetaan vaihtelevan 1,900 3,900 ja XNUMX XNUMX bahtin välillä kohteesta riippuen.

Vuoteen 2026 mennessä lentoyhtiö aikoo laajentaa laivastonsa viiteen lentokoneeseen ja kasvaa yhdeksään vuoteen 2028 mennessä. Tavoitteena on sisällyttää Hua Hin toiseen laajennusvaiheeseensa. Lentoyhtiö ostaa ensimmäiset viisi konetta suoraan, ja seuraavat hankinnat rahoitetaan strategisilla kumppanuuksilla muiden sijoittajien kanssa.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.