Wichitin autotallin omistaja pidätettiin ampumisesta alkoholin vaikutuksen alaisena

Phuket-

Wichitissä otettiin kiinni autotallin omistaja, joka oli ampunut ampuma-aseita omassa laitoksessaan metamfetamiinin vaikutuksen alaisena.

Paikallinen asukas ilmoitti tapauksesta Wichitin poliisille noin kello 5 lauantaina 45. kesäkuuta autotallissa, joka sijaitsee Chao Fa East Roadilla. Saapuessaan poliisi kohtasi henkilön, joka osoitti arvaamatonta käyttäytymistä, mukaan lukien huutaminen ja toistuva autotalliin tulo ja sieltä poistuminen. Hän ampui laukauksia sekä tilojen sisällä että ulkopuolella, minkä vuoksi poliisi eristi alueen yleisen turvallisuuden varmistamiseksi.

Erikoisoperaatioyksikön upseerit, aseistetut ja valmiina, kutsuttiin paikalle. Wichitin poliisin mukaan epäilty, joka tunnistettiin vain Mr. O:ksi, 39-vuotias autotallin omistaja, pidätettiin ilman vastarintaa istuessaan sedanissa autotallin edessä.

Autotallin etsinnässä viranomaiset löysivät neljä ampuma-asetta. Mr. O:lla oli voimassa oleva ajokortti kolmeen näistä aseista, kun taas neljäs oli rekisteröity toiselle henkilölle.

Mr. O saatettiin Wichitin poliisiasemalle, jossa hän sai positiivisen metamfetamiinin käytön. Häntä syytetään nyt useista syytteistä, mukaan lukien luvaton ampuma-aseen hallussapito, ampuma-aseen kantaminen julkisella paikalla ilman pätevää syytä, ampuma-aseen purkaminen julkisella paikalla ja metamfetamiinin käyttö.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.