Thaimaa toimii "Jurassic World 4" -elokuvan taustana

LEHDISTÖTIEDOTE:

Thaimaa on valittu "Jurassic World 4" -pelin taustaksi, joka on viimeisin jatko-osa maailmanlaajuisesti tunnetun Jurassic Park -franchisingissa. Matkailuministeriön pääjohtajan Jaturon Phakdeewanitin mukaan elokuvan tuotanto tapahtuu 13. kesäkuuta - 16. heinäkuuta useissa eri paikoissa, kuten Bangkokissa, Krabissa, Trangissa, Phang Ngassa, Phuketissa ja Chiang Maissa.

Jaturon totesi, että elokuvaprojektin odotetaan tuovan maan talouteen arviolta 650 miljoonaa bahtia tukemalla välinevuokraukseen, majoitukseen, tapahtumapaikkojen vuokraamiseen, kuljetuksiin, COVID-19-turvatoimiin ja catering-palveluihin liittyviä yrityksiä.

Hollywoodin miehistö hyödyntää myös hallituksen ulkomaisten elokuvien kannustinohjelmaa, joka tarjoaa 20 %:n alennuksen kansainvälisille tuotannoille, jotka investoivat maahan yli 100 miljoonaa bahtia.

Yksi näkyvä kuvauspaikka on Huai To Waterfall Khao Phanom Benchan kansallispuistossa Krabin maakunnassa. Tuotantotiimin on määrä kuvata siellä vähintään viikon ajan. Kansallispuiston viranomaiset valmistautuvat parhaillaan varmistamaan, että tuotanto etenee sujuvasti ja tehokkaasti koko kuvausjakson ajan.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.