Hyvää syntymäpäivää hänen kuninkaalliselle Majesteetilleen Thaimaan kuningattarelle TPN Medialta

Thaimaa-

Thaimaa juhlii Hänen Majesteettinsa kuningatar Suthida Bajrasudhabimalalakshanan kuninkaallista syntymäpäivää maanantaina 3. kesäkuutard.

Hänen Majesteettinsa syntyi 3. kesäkuuta 1978 Hat Yain alueella Songkhlassa, Etelä-Thaimaassa. Tänä vuonna hän täytti 46 vuotta.

Hänen majesteettinsa kuningattaren muotokuvia on sijoitettu moniin julkisiin tiloihin ja koteihin eri puolilla maata, samoin kuin värit violetti ja valkoinen ja Hänen Majesteettinsa symboliset liput.

Bureau of the Royal Household pyytää yleisöä ilmaisemaan onnentoivotuksensa Hänen Majesteettinsa Kuningattarelle online-kirjan kautta osoitteessa www.royaloffice.th.

TPN:n mediatiimi toivottaa hänen Majesteetilleen erittäin onnellista, palkitsevaa ja iloista päivää tässä erityisessä tilaisuudessa ja monille muille.

Tänään on valtion vapaapäivä, toimistot kiinni ja monet pankit ja yksityiset yritykset myös. Se ei kuitenkaan ole alkoholin myyntikieltopäivä, kuten uskonnolliset juhlapyhät Thaimaassa.

Kauan eläköön kuningatar!

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.