Surat Thani toivottaa tervetulleeksi ensimmäisen lennon Kazakstanista

Surat Thani -

Ensimmäinen suora lento Kazakstanista saapui Surat Thanin kansainväliselle lentokentälle perjantaina (31st). Surat Thanissa sijaitsevat Samui ja Pha Nganin saari.

Surat Thanin varakuvernööri Nantawat Jaroenwan ja Surat Thanin kansainvälisen lentokentän johtaja Suksawat Sukwanno esittelivät itsensä lentokentällä. He toivottivat turisteja tervetulleiksi ensimmäisellä Scat Airlinesin lennolla, joka on suora lento Almatysta.

Lento saapui 212 matkustajan kanssa. Lentoyhtiö tarjoaa suoria lentoja toukokuusta syyskuuhun kymmenen päivän välein tänä vuonna, jolloin lentoja on yhteensä 13.

Lentokentän johtaja Suksawat sanoi tämän vuoden alusta 29. huhtikuuta astithThaimaassa vieraili yhteensä 95,463 75,080 kazakstanilaista turistia. Suurin osa heistä oli "First Visit" -turisteja perheissä, joissa oli matkaryhmiä. He käyttävät keskimäärin 220,000 XNUMX bahtia matkaa kohden henkilöä kohti. Thaimaa odottaa tänä vuonna XNUMX XNUMX kazakstanilaista turistia.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.