PÄIVITYS: Nakhon Si Thammaratissa paennut vanki pidätettiin Indonesiassa     

Thaimaa -

Kuuluisa Nakhon Si Thammaratissa paennut vanki, joka pakeni uskaliaasti viime vuonna ja osallistui myöhemmin asetaisteluun poliisin kanssa ja pakeni uudelleen, pidätettiin Indonesiassa torstaina (30. toukokuuta).th).

Aiemmat tarinamme:

Poliisi jahtaa thaimaalaista vankia, joka pakeni ollessaan hoidossa Nakhon Si Thammaratin sairaalassa lokakuussa 2023.

Thaimaan vankeusrangaistuslaitos on korottanut palkkion määrää 100,000 1,000,000 bahtista XNUMX XNUMX XNUMX bahtiin jokaiselle, joka antaa tietoja, jotka johtavat merkittävän paenneen vangin pidättämiseen Etelä-Thaimaassa.

Epäilty miespuolinen mies, joka auttoi Nakhon Si Thammaratissa näkyvää vankia pakenemaan sairaalasta ja välttämään poliisia, pidätettiin, kun vanki itse oli vielä paennut.

Näyttävä Nakhon Si Thammaratissa paennut vanki on edelleen elossa thaimaalaisen poliisin kanssa Trangin vuorijonolla käydyn pitkän asetaistelun jälkeen.

Nyt päivitykseen:

Thaimaan pääministeri Srettha Thavisin julkaisi uutisen ensimmäisenä torstai-iltapäivänä (30. toukokuuta). Hän kertoi, että Thaimaan oikeusministeri oli ilmoittanut hänelle, että "Pang Nanod" on pidätetty Indonesiassa. Thaimaan kuninkaallinen poliisi ja ulkoministeriö tekevät yhteistyötä Indonesian viranomaisten kanssa.

Oikeusministeri Tawee Sodsong paljasti myöhemmin lisää yksityiskohtia. Pang pidätettiin Balilla torstaiaamuna (30th). Hän oli "lomalla" Balilla, kun hän väitteli indonesialaisen naisen kanssa, mikä johti lopulta poliisin kutsumiseen ja johti pidätykseen. Pang käytti väärennettyä passia saapuessaan Indonesiaan ja oleskellessaan siellä. Hänet viedään takaisin Thaimaahan.

Viranomaiset myös tutkivat, onko tapauksella yhteyttä 14. toukokuuta 2024. Tässä tapahtumassa Mueang Phatthalungin poliisit pelastivat kolme indonesialaista miestä sen jälkeen, kun ryhmä thaimaalaisia ​​ihmisiä sieppasi heidät lunnaita varten Mueangissa, Phatthalungissaministeri Tawee huomautti.

Phuket Express totesi, että Phatthalung on vangin Pang Nanodin kotikaupunkiprovinssi. "Nanod" on Phatthalungin kaupungin osapiirin nimi, josta tulee hänen alias hänen lempinimensä "Pang" jälkeen.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.